Over MA Community

Support your Success

Over Carolien

Ik ben Carolien Monteiro. Ik woon in het Brabantse Oosterhout samen met mijn man, zijn 2 dochters, onze ruwhaar teckel Otje en Friesche Stabij Sanne. Ik hou van eigenwijze viervoeters, vandaar dat ik al bijna 25 jaar teckels om me heen heb. Voor teckel Otje viel ik als een blok. Hij is de clown in huis, terrorist buitenshuis maar oh zo lief voor ons.


Mijn roots: half pinda (vader) en half kaaskop (moeder).

 

Ik hou van skiën en verre reizen maken. Mijn vader is terug verhuisd naar Indonesië en woont in Jakarta op het eiland Java. Samen met mijn jeugdvriendin probeer ik hem een keer per 1 à 2 jaar te bezoeken. Die reis combineer ik dan het liefst met een bezoek aan de jungle op een ander eiland. Ik ben een ontzettende liefhebber van de natuur en alles wat er in leeft. Vandaar dat ik diverse natuurorganisaties steun, waaronder het WNF, de Vogelbescherming en Orangutan Rescue.

Daarnaast boeien andere culturen me enorm. Wil je er beeld bij? Check dan mijn Insta-account. Andere hobby's zijn onder andere lekker koken voor familie en vrienden en fotografie. Voor dat laatste heb ik een paar jaar een vakopleiding gevolgd.


In mijn pubertijd maakte  ik de HAVO met hangen en wurgen af. Het was allemaal te gezellig. Zodoende deed ik er twee jaar langer over. Vervolgens koos ik op de MEAO voor de administratieve richting en ging met een diploma op zak de wijde wereld in.


Mijn carrière begon op mijn 20e. Al snel rolde  ik in het secretaresse-vak, wat ik veel leuker vond dan administratief werk. Na veel werkervaring te hebben opgedaan als management assistent, directiesecretaresse en HR Officer, startte ik op mijn 35e mijn bedrijf Management Assistance. Dat is inmiddels al meer dan 20 jaar geleden. Eerst als zzp directiesecretaresse en virtueel assistent, maar al na een paar jaar had ik een team met support professionals in dienst. Naast mijn werk bij mooie opdrachtgevers op locatie ondersteunde ik als VA verschillende branche- en beroepsverenigingen.


Wie zijn dan die opdrachtgevers? Onder andere Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie),  Nederlands Instituut voor Register Valuators, Dutch Corporate Finance Association, Willem II, SVZ, Marine Harvest Group, Reach Brand Storytellers en Heijmans Bouw.

Een aantal opdrachtgevers mag ik met mijn collega's op terugkerende basis ondersteunen. Voor diverse branche-, beroeps- en patiëntenverenigingen werken we doorlopend en daarvoor fungeert ons bedrijf als het kloppend hart.


Een aantal jaren geleden besefte ik dat Management Assistance, door voornamelijk als stille kracht op de achtergrond te werken, naar buiten toe onzichtbaar was geweest.

Samen met mijn team heb ik onze on- en offline zichtbaarheid met succes aangepakt.


De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan deel ik graag met je om je zo de lange zoektocht én bijbehorende kosten te besparen.

Wil jij weten hoe ik dat heb gedaan? Meld je dan aan voor onze waardevolle content. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en ontvang je waardevolle tips. 

Missie

De MA Community is opgezet om ambitieuze (aankomend) zzp'ers, virtual assistants en management supporters te helpen bij het vergroten van hun on- en offline zichtbaarheid.  Ook voor support professionals in loondienst is dit steeds belangrijker omdat het werk steeds digitaler plaats vindt.


De kennis en ervaring die we de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan voor zowel onze opdrachtgevers als tijdens onze eigen zoektocht, delen we graag in de community.  Zodat jij jouw ambities waar kunt maken en de juiste doelgroep en/of gewenste opdrachten aantrekt. 


In de community wissel je als lid kennis uit en stel je elkaar vragen. Zo bereik je samen meer dan alleen en heb je meer tools om je zichtbaarheid te vergroten. 

Ons team

Carolien Monteiro

Oprichter & VA

Hanneke van der Heijden

Virtual Assistant

Eveline Oome

Eveline Oome

Virtual Assistant

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Passie voor het vak

Carolien is enthousiast, gedreven met veel kennis en passie voor het vak.

Angelique
Add Your Stars

Goed op de hoogte

In de 5 jaar dat ik in het bestuur van het NIRV actief was, heb ik intensief samengewerkt met Carolien en haar team. Ik kan de samenwerking het beste omschrijven als professioneel, betrokken en aangenaam. Dat vaker al iets gedaan was zonder te vragen. Ze weten welke backbone er nodig is om een vereniging of bedrijf goed te laten draaien en zijn goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Jacques
Add Your Stars
Gedreven
Carolien is empathisch, gedreven en nuchter.
Daniëlle
Add Your Stars