Online Training Personal Branding

Support your success

Herken je dit? 

Je bent een ambitieuze management supporter, virtual assistant of ZZP'er. Gewend om op de achtergrond te acteren. Achter de schermen heb jij de touwtjes stevig in handen en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.


Hoog op je wensenlijst staat het krijgen van meer interessante opdrachten. Je wilt dat potentiële klanten jou weten te vinden en met je in zee gaan. Daarom heb jij je voorgenomen om aan de slag te gaan met je zichtbaarheid. Toch komt het er te weinig van. Je twijfelt over je aanpak. Wat werkt en wat niet? Intussen zet je geen stappen.


Jezelf on- en offline laten zien, is een hele andere tak van sport. Het vereist andere kennis en vaardigheden. Maar ook een flinke portie zelfinzicht. Waar ligt je kracht? Wat maakt jou uniek? Hoe presenteer je jezelf? Hoe bepaal je jouw ideale doelgroep? En hoe zorg je ervoor dat je daar in beeld komt? Welke struggle ga jij met jezelf aan om je doelen te bereiken?


Superleuk om mee bezig te zijn, maar waar haal je al die knowhow vandaan? In de online training Personal Branding ontdek je hoe jouw zichtbaarheid vergroot door dichtbij jezelf te blijven. Zodat je het doel dat jij voor ogen hebt écht gaat bereiken.

Hoe nu verder?

Als jij niet vertelt wie je bent en wat je te bieden hebt, hoe moeten klanten je dan vinden?


Hoe lang blijf je de actie die nodig is voor jouw zichtbaarheid nog uitstellen?


Geef je je alledaagse beslommeringen meer prioriteit, waardoor je klanten en dus omzet misloopt?


Blijf je struggelen en toekijken hoe potentiële klanten aan je neus voorbij gaan?


Of ga je aan de slag?

Ben jij er klaar voor om klanten aan te trekken die bij jou passen en met jou samen willen werken?


✓   Wil jij je onderscheiden van andere support professionals?

   Wil je potentiële klanten laten zien wie je bent en waar je voor staat?

    Wil je dat mensen in je werk en netwerk vinden dat  jij de beste oplossing voor hun probleem bent?


    Wil je weten wat jou uniek maakt en hoe je dat uitdraagt?


✓    Wil jij je doelen zowel zakelijk als privé bereiken?


✓   Wil jij jezelf als duidelijk merk neerzetten en je eigen mogelijkheden in de markt creëren?


Dan is de training Personal Branding voor jou dé manier om zichtbaar succesvol te zijn!

Ik begeleid je met praktische videolessen, werkboeken en support, zodat je dit allemaal kan bereiken.


"Wie op een ander wacht, wacht het langst"

Wat kan je van de training Personal Branding verwachten?

Personal branding is niets anders dan jezelf als merk presenteren aan anderen, waarbij je positieve beelden en associaties oproept. Je gebruikt je persoonlijkheid, kennis en ervaring om je te onderscheiden. Je laat opdrachtgevers

 zien wie je bent en waar je voor staat. Dan gaan mensen op je werk en in je netwerk je zien als de beste oplossing voor hun probleem.


Daarbij draait het om het vinden van jouw persoonlijke kracht. Datgene wat jou uniek maakt en het uitdragen daarvan. Je hebt duidelijk voor ogen wat je zakelijk en privé wilt bereiken en wat je levensdoel is. Met een pitch vergroot je jouw zelfkennis en maak je in een paar zinnen duidelijk wie je bent en waar je voor staat. Zo zet je jezelf als duidelijk merk neer en creëer jij je eigen markt en mogelijkheden.


Na de training Personal Branding weet je:

✓   Wat het belang van Personal Branding is

✓   Wat Personal Branding inhoudt

✓   Wat jouw identiteit is

✓   Wie jouw ideale klant is

✓   Wat jouw imago is

✓   Hoe je je Personal Branding kunt uitdragen

✓   Hoe je eenvoudig een pitch maakt en

✓   Dat je Personal Brand met je mee ontwikkelt.

Dit zeggen deelnemers over de training Personal Branding

Danielle Bink

“De eerste modules binnen de MA Academy geven je de nodige handvatten om je personal brand vorm en inhoud te geven en jezelf goed te positioneren. Ook krijg je praktische tips om je LinkedIn profiel zodanig in te richten dat dit positief bijdraagt aan je zichtbaarheid en de kans op nieuwe opdrachten hiermee wordt vergroot. Ik kijk ernaar uit om met de volgende modules van de Academy aan de slag te gaan!"

Daniëlle Bink - Bink Office Support

Ik heb de modules doorlopen. En ten eerste wil ik je mijn complimenten geven. Wat is het goed, degelijk en helder in elkaar gezet. De opdrachten zijn ook leerzaam en inspirerend.


Dank je wel dat je deze training met me wilde delen. Ik wens super veel succes en ik weet zeker dat je er veel MA’s ermee vooruit helpt en inspireert.


Astrid de Nijs - Backing Business
Heel veel nuttige informatie, helder geformuleerd, duidelijk.  Waar ligt je toegevoegde waarde, hoe kom je over etc etc. Je legt het in de training op een duidelijke en begrijpelijke manier uit. De training maakt duidelijk hoe je je moet positioneren. Het is een veelomvattend onderwerp. Ik voelde me genoodzaakt om buiten mezelf om naar mezelf te kijken in alle eerlijkheid.
Janneke ten Grotenhuis
147,- euro ex. btw

Online training Personal Branding

Met de online training Personal branding laat je potentiële opdrachtgevers zien wie jij bent en waar je voor staat. Zo weten zij dat jij de beste oplossing bent voor hun probleem.