Combi-deal: Personal Branding & LinkedIn

Support your success

Herken je dit? 

Je bent een ambitieuze management supporter, virtual assistant of ZZP'er. Gewend om op de achtergrond te acteren. Achter de schermen heb jij de touwtjes stevig in handen en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.


Hoog op je wensenlijst staat het krijgen van meer interessante opdrachten. Je wilt dat potentiële klanten jou weten te vinden en met je in zee gaan. Daarom heb jij je voorgenomen om aan de slag te gaan met je zichtbaarheid. Toch komt het er te weinig van. Je twijfelt over je aanpak. Wat werkt en wat niet? Intussen zet je geen stappen.


Jezelf on- en offline laten zien, is een hele andere tak van sport. Het vereist andere kennis en vaardigheden. Maar ook een flinke portie zelfinzicht. Waar ligt je kracht? Wat maakt jou uniek? Hoe presenteer je jezelf? Hoe bepaal je jouw ideale doelgroep? En hoe zorg je ervoor dat je daar in beeld komt? Welke struggle ga jij met jezelf aan om je doelen te bereiken?


Superleuk om mee bezig te zijn, maar waar haal je al die knowhow vandaan? In de online training Personal Branding ontdek je hoe jouw zichtbaarheid vergroot door dichtbij jezelf te blijven. Zodat je het doel dat jij voor ogen hebt écht gaat bereiken.


Combineer de vaardigheden van Personal Branding met LinkedIn

LinkedIn is het uitgelezen platform om als professional je doelgroep te bereiken met jouw boodschap. Het gebruik van LinkedIn is in 2020 gigantisch gegroeid. Met 7,5 miljoen gebruikers in Nederland is de kans groot dat ook jouw doelgroep van dit netwerk gebruik maakt. Maar hoe zorg je ervoor dat je boodschap getoond wordt aan jouw doelgroep en dat de boodschap de juiste uitstraling naar buiten heeft? 


Combineer de vaardigheden van Personal Branding met LinkedIn en je hebt een krachtige tool in handen. Deze gecombineerde training is de ideale start om jezelf van je sterkste kant op LinkedIn  te profileren.

Ben jij er klaar voor om als vak expert succesvol zichtbaar te zijn?


✓   Wil jij je onderscheiden van andere support professionals en gevonden worden als "de go-to expert" op jouw vakgebied?

   Wil je potentiële klanten laten zien wie je bent en waar je voor staat?

    Wil je dat mensen in je werk en netwerk vinden dat  jij de beste oplossing voor hun probleem bent?


    Wil je weten wat jou uniek maakt en hoe je dat uitdraagt?


✓    Wil jij je doelen zowel zakelijk als privé bereiken?


✓   Wil jij jezelf als ijzersterk merk neerzetten en je eigen mogelijkheden in de markt creëren?


    Wil je een professioneel LinkedIn profiel neerzetten?


    Wil je bouwen aan een sterk netwerk?


    Wil je beter vindbaar zijn op onder andere Google?


Dan is de gecombineerde training Personal Branding & LinkedIn voor jou dé manier om als vak expert succesvol zichtbaar te zijn! Ik begeleid je met praktische videolessen, werkboeken en support, zodat je dit allemaal kan bereiken.


"Wie op een ander wacht, wacht het langst"

Dit zeggen deelnemers over de combi-training Personal Branding & LinkedIn

Danielle Bink

“De eerste modules binnen de MA Academy geven je de nodige handvatten om je personal brand vorm en inhoud te geven en jezelf goed te positioneren. Ook krijg je praktische tips om je LinkedIn profiel zodanig in te richten dat dit positief bijdraagt aan je zichtbaarheid en de kans op nieuwe opdrachten hiermee wordt vergroot. Ik kijk ernaar uit om met de volgende modules van de Academy aan de slag te gaan!"

Daniëlle Bink - Bink Office Support

Ik heb de modules doorlopen. En ten eerste wil ik je mijn complimenten geven. Wat is het goed, degelijk en helder in elkaar gezet. De opdrachten zijn ook leerzaam en inspirerend.


Dank je wel dat je deze training met me wilde delen. Ik wens super veel succes en ik weet zeker dat je er veel MA’s ermee vooruit helpt en inspireert.


Astrid de Nijs - Backing Business
Heel veel nuttige informatie, helder geformuleerd, duidelijk.  Waar ligt je toegevoegde waarde, hoe kom je over etc etc. Je legt het in de training op een duidelijke en begrijpelijke manier uit. De training maakt duidelijk hoe je je moet positioneren. Het is een veelomvattend onderwerp. Ik voelde me genoodzaakt om buiten mezelf om naar mezelf te kijken in alle eerlijkheid.
Janneke ten Grotenhuis
247,- euro ex. btw

Combi-actie: Personal Branding & LinkedIn

Met de online training Personal branding laat je potentiële opdrachtgevers zien wie jij bent en waar je voor staat. Zo weten zij dat jij de beste oplossing bent voor hun probleem.


Je LinkedIn profiel is meer dan alleen je digitale visitekaartje. Met de online training LinkedIn zorg je ervoor dat jouw LinkedIn profiel volledig èn geoptimaliseerd is, zodat  werk- en opdrachtgevers gelijk weten dat jij de juiste persoon bent voor de job. Bovendien wordt je op Google ook nog eens veel beter gevonden.