Maak snel en eenvoudig prachtige ontwerpen

Canva is een grafisch ontwerpplatform dat wordt gebruikt om afbeeldingen, presentaties, posters, documenten en andere visuele inhoud voor sociale media te maken. Maak gebruik van sjablonen en zet deze eenvoudig om naar je eigen huisstijl of smaak. Met het gratis basispakket ben je al snel een eind op weg.

Word OERsterk

Je maakt maar één keer een eerste indruk

 Je wil daarom sterk en zelfverzekerd overkomen. Een sterke persoonlijkheid start bij een goede gezondheid.


Juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit dat je leiding neemt over jouw grootste kapitaal: jouw vitaliteit. Als jij begrijpt wat je lichaam nodig heeft, maak je gezondere keuzes.

Gezondere keuzes = meer vitaliteit.

En vitaliteit begint met de juiste zelfzorg.


OERsterk is gespecialiseerd in zelfzorg en heeft een nieuwe online training ontwikkeld. In de online training Het Gezondheidsvirus leer je in 8 lessen hoe je jouw gezondheid een radicale impuls kunt geven. Het zorgt voor meer energie in je lijf, meer rust in je hoofd, maar vooral meer vitaliteit in jouw leven.


Je kunt deze training op elk gewenst moment starten vanuit je eigen huis.

Organiseer en host je webinar in een handomdraai met WebinarGeek.

Absoluut de beste Webinar software! Zeer gebruiksvriendelijk met slimme integraties en marketing tools. Volledig in te richten naar je eigen huisstijl. AVG-proof. Nederlandstalig met support via live chat. 

Bouw je eigen online bedrijf

Binnen MPOP leer je alle facetten die je nodig hebt om een online bedrijf op te bouwen. Van sales en marketing tot techniek en lifestyle. Maar ook de mindset speelt een hele grote rol in het programma.