Online Trainingen

In 7 stappen Succesvol Zichtbaar

Support your success

697,- euro ex. btw

Training:
In 7 stappen Succesvol Zichtbaar

Met de online totaaltraining 'Succesvol Zichtbaar' pak je alle facetten aan om je on- en offline zichtbaarheid te optimaliseren.


Personal Branding | LinkedIn | Storytelling | Presenteren |
Canva | Video | SEO

Pak alle onderdelen aan en succes is gegarandeerd!

Online training Personal Branding

Met de online training Personal branding laat je potentiële opdrachtgevers zien wie jij bent en waar je voor staat. Zo weten zij dat jij de beste oplossing bent voor hun probleem.

Online training LinkedIn

Je LinkedIn profiel is meer dan alleen je digitale visitekaartje. Met de online training LinkedIn zorg je ervoor dat jouw LinkedIn profiel volledig èn geoptimaliseerd is, zodat opdrachtgevers gelijk weten dat jij de juiste persoon bent voor de job. Bovendien wordt je op Google ook nog eens veel beter gevonden.

Combi-deal: Online training
Personal Branding & LinkedIn

Met de online training Personal branding laat je potentiële opdrachtgevers zien wie jij bent en waar je voor staat. Zo weten zij dat jij de beste oplossing bent voor hun probleem. 


Je LinkedIn profiel is meer dan alleen je digitale visitekaartje. Met de online training LinkedIn zorg je ervoor dat jouw LinkedIn profiel volledig èn geoptimaliseerd is, zodat  werk- en opdrachtgevers gelijk weten dat jij de juiste persoon bent voor de job. Bovendien wordt je op Google ook nog eens veel beter gevonden.

Dit zeggen deelnemers over de trainingen

Danielle Bink

“De eerste modules binnen de MA Academy geven je de nodige handvatten om je personal brand vorm en inhoud te geven en jezelf goed te positioneren. Ook krijg je praktische tips om je LinkedIn profiel zodanig in te richten dat dit positief bijdraagt aan je zichtbaarheid en de kans op nieuwe opdrachten hiermee wordt vergroot. Ik kijk ernaar uit om met de volgende modules van de Academy aan de slag te gaan!"

Daniëlle Bink - Bink Office Support

Ik heb de modules doorlopen. En ten eerste wil ik je mijn complimenten geven. Wat is het goed, degelijk en helder in elkaar gezet. De opdrachten zijn ook leerzaam en inspirerend.


Dank je wel dat je deze training met me wilde delen. Ik wens super veel succes en ik weet zeker dat je er veel MA’s ermee vooruit helpt en inspireert.


Astrid de Nijs - Backing Business
Heel veel nuttige informatie, helder geformuleerd, duidelijk.  Waar ligt je toegevoegde waarde, hoe kom je over etc etc. Je legt het in de training op een duidelijke en begrijpelijke manier uit. De training maakt duidelijk hoe je je moet positioneren. Het is een veelomvattend onderwerp. Het zet je ertoe aan om als buitenstaander in alle eerlijkheid naar jezelf te kijken.
Janneke ten Grotenhuis

De MA-Community bevat een cursus waar ik ontzettend veel van geleerd heb. Zelf volg ik momenteel de studie tot Management Assistant. 

In de online leeromgeving van de MA-Community leer je juist die fijne kneepjes van het vak die je in de opleiding tot Management Assistant mist. Vooral aan het onderdeel over Personal Branding heb ik ontzettend veel gehad. Je leert jezelf beter kennen. Je komt er achter wat voor skills je hebt, wat anderen van je denken, maar ook je valkuilen komen aan bod. Persoonlijk vind ik dat erg fijn, want zo weet ik waar ik nog aan kan werken.

Wil jij jezelf beter leren kennen en de fijne kneepjes van het vak leren? Sluit jezelf dan aan bij de MA-Community en maak jezelf een ontwikkeling rijker!

Senna Waterham

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?

Dit is enigszins afhankelijk van waar je nu staat maar over het algemeen kun je vanaf 3 uur per week al grote resultaten boeken. 


Waarom is de prijs zo laag?

De MA Community is nog volop in ontwikkeling. Voor ons is het allerbelangrijkste dat jij je ontwikkelt op een manier die bij je past zodat je er klaar voor bent om je business te laten groeien. Alle kennis die is opgedaan delen we in onze trainingen. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de MA Community, maar hebben jouw feedback keihard nodig om social proof te zijn.


Is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar?

Na 6 maanden kun je lid blijven van de MA Community. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.


Maakt het uit wie mijn doelgroep is?

B2B of B2C maakt in principe niet uit. Ook hebben wij zelf veel ervaring in verschillende branches omdat we zelf meerdere businesses en klanten hebben geholpen.


Ik ben pas net begonnen met ondernemen. Is de MA Community dan handig voor mij?

De MA Community richt zich uitsluitend op ambitieuze ondernemende deelnemers. Uiteindelijk leidt een grotere zichtbaarheid tot meer leads. Het doorlopen van de trainingen en het maken van de opdrachten kost (afhankelijk van je ervaring) tijd. Daarbij vraagt het schrijven van converterende teksten tijd. Maak voordat je besluit lid te worden dus eerst de afweging of je deze tijdcommitment momenteel aan kunt gaan. Met een betere online zichtbaarheid kun je wel direct een mega verschil maken in het aantal klanten dat je krijgt en hoe je jezelf in de markt zet. 


Ik wil graag deelnemen, maar pas later starten

Dat kan. We bieden je de mogelijkheid later te starten. Je hebt 6 maanden de tijd de training af te ronden. Liever eerst meedoen met de Gratis Masterclass "Succesvol Zichtbaar?"

Schrijf je dan in op onze de mailinglijst. Dan houden we je op de hoogte van toekomstige Masterclasses.

Your information is safe with us