Trek  klanten aan die bij jou passen en jou kiezen om mee samen te werken.


Vraag het gratis 7-stappenplan aan en wordt succesvol zichtbaar.

Ben jij een management supporter, virtual assistant of zzp'er? Wil jij klanten aantrekken die bij jou passen om voldoende opdrachten te krijgen?


Download het e-book: 'In 7 stappen succesvol zichtbaar' en ontdek:


  • Hoe je zichtbaar wordt op een manier die
    bij jou past
  • Hoe jij online meer impact maakt
  • Hoe jij jezelf onderscheidt van anderen
  • Waar jouw kracht ligt
  • Hoe je online beter vindbaar wordt
  • Welke tools succesvolle support professionals inzetten voor visueel aantrekkelijke content
Download het e-book hier

Mijn naam is Carolien Monteiro. Ik ben oprichter en eigenaar van het secretariaatsbureau Management Assistance.


Bijna 20 jaar geleden startte ik als een van de eerste virtuele directiesecretaresses mijn eigen bedrijf. In mijn zoektocht naar opdrachtgevers stelde ik mijzelf regelmatig vragen als: Hoe bereik ik mijn doelgroep en hoe zorg ik ervoor dat ze mijn diensten willen afnemen?


Door continu op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen, verbetering en vernieuwing, heb ik een goedlopend bedrijf opgebouwd met langdurige relaties en tevreden klanten. Mijn kennis en ervaring die zich in de praktijk hebben bewezen, deel ik graag met je, zodat jij sneller stappen maakt.